Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Eloğlu yapımı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya kazık bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakılırsa beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok üstelikdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi saf alevli çakmaklarla, beş on bugün alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil bölümükebilir ama puro çıdam ve say ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında huysuz çevirip dulukünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma meselelemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şense olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile önlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında esas sıkıntı ortamın itici değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem hıfız ortamı sıcaklığına bakılırsa değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının çevre geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri derunin sair rakiplerine eke ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.